Information

Energiteknik i Kungälv AB startade redan år 2015 och har genom åren utvecklats till ett företag som många känner förtroende för. Vi har egna montörer som arbetar på ett systematiskt och arbetsmiljömässigt korrekt sätt. Vi har egna elektriker som arbetar under egen EL-behörighet. Vi har ett eget lager i Kungälv vilket innebär att vi inte behöver vara beroende av andra leverantörskedjor eller transportföretag. Allt detta tillsammans innebär att vi hanterar hela projekt själva och inte är beroende av några underleverantörer gällande montage och elinstallation. Dessutom har våra montörer stor yrkesstolthet! 

I samband med kundundersökningar får vi positiv feedback och goda recensioner: 

  • "Efter att ha varit i kontakt med ett flertal företag fick vi ett gott intryck av er. Efter personligt möte och lite mailväxling förstärktes bilden. Bra betalningsvillkor och förtroendeingivande personer var det som avgjorde till slut"
  • "Kändes genuint hela vägen med offert till utförande"
  • "Snabb leverans och bra betalningsvillkor, kändes tryggt"
  • "Grymt företag med rakt igenom duktiga medarbetare är den bild jag fått. Det är också den jag vidareförmedlar till alla jag känner som funderar på solceller"

Läs med om oss, Grön teknik och hur det fungerar genom att klicka till vänster på sidan.