Besök vår webbshop: shop.enertek.se!

Offertförfrågan

OBS! Pga hög efterfrågan kan vi i dagsläget inte planera in nya montage förrän efter sommaren 2022. Vi har också en handläggningstid på 2-3 veckor innan ni får svar på era offertförfrågningar.
Vi levererar produkter till hela Sverige men önskar ni en komplett leverans inklusive montage och elinstallation så utför vi detta endast i Kungälv samt närliggande kommuner i dagsläget.

För att förenkla offertprocessen har vi tagit fram ett webbformulär som du enkelt kan fylla i.
En offertförfrågan är självklart helt utan kostnad och underlättar vårt arbete för att kunna ge er en så komplett och korrekt prisuppgift som möjligt.
Ifyllt formulär skickas automatiskt till oss. Därefter kontaktar vi er med eventuella frågor eller offertförslag. Vid beställning återkommer vi med en slot-tid (vecka) där leverans och montage kommer att ske.

Bilder och eventuellt andra bilagor underlättar vårt arbete och dessa skickar ni till .
Ange ditt eller företagets namn i mailet, så att vi lättare kan koppla ihop bilderna med rätt offertförfrågan.

Öppna webbformulär

Föranmälan solcellsanläggning till elnätbolag

Efter bekräftad beställning behöver ni fylla i följande formulär inför föranmälan av solcellsanläggning till ert elnätsbolag.

Fyll i följande formulär med uppgifter gällande anmälan av microproducent till elnätbolag. Uppgifterna hittar du på din elräkning från elnätleverantör.

Öppna webbformulär