Besök vår webbshop: shop.enertek.se!

Lediga tjänster

Datum: 2022-01-01

Energiteknik är ett företag placerat i Kungälv med inriktning på projektering, installation, försäljning, support och underhåll av nätanslutna solcellsanläggningar. Med gedigen kunskap inom kraftelektronik och teknik hjälper vi våra kunder att hitta lämpliga anläggningar specialdesignade för just varje kunds behov och önskemål. Våra kunder är bl a företag, privatpersoner, fastighetsägare, kommuner och myndigheter som vill sänka inköp av elenergi samt verka för en bättre miljö.

Installatör / montör

För tillfället har vi inte behov av ytterligare montörer men om du har ett stort teknikintresse och om du är intresserad av att arbeta med solcellsanläggningar, skriv ett mail till oss och berätta vad just du kan hjälpa till med. Vi är alltid intresserade av tekniskt kunnig och ambitiös personal.

Säljare

För tillfället har vi inte behov av ytterligare säljare men om du har ett stort teknik- och säljintresse och brinner för försäljning där både du och kund är nöjda och om du dessutom har ett stort intresse av att arbeta med solcellsanläggningar, skriv ett mail till oss och berätta vad just du kan hjälpa till med. Vi är alltid intresserade av duktiga och teknikintresserade medarbetare.