Lediga tjänster

Datum: 2018-09-01

Energiteknik är ett företag placerat i Kungälv med inriktning på projektering, installation, försäljning, support och underhåll av nätanslutna solcellsanläggningar. Med gedigen kunskap inom teknik och elektronik hjälper vi våra kunder att hitta lämpliga anläggningar specialdesignade för just varje kunds behov och önskemål. Våra kunder är bl a företag, privatpersoner, kommuner och myndigheter som vill sänka inköp av elenergi samt verka för en bättre miljö.

Installatör / montör solceller

Vi söker dig som är:
Samarbetsvillig och effektiv, har servicekänsla, gillar att lösa problem samt är självgående. Har du utbildning och erfarenhet av arbete samt montering av utrustning på tak är det meriterande. Det är viktigt att du vill leverera hög kvalitet samt är van att ta eget ansvar. Du skall vara pålitlig och ansvarstagande. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Körkort för bil är ett krav.

Dina arbetsuppgifter:
Då vi har många uppdrag och utökar vår verksamhet söker vi en montör av solcellsprodukter. Är du serviceinriktad, noggrann, gillar ordning och reda samt vill arbeta inom solenergiproduktion? Som montör kommer du att arbeta med montering av solcellsprodukter på många olika typer av tak samt markkonstruktioner. Arbetet utförs hos kund i södra Sverige vilket innebär att resor och övernattningar ingår. Du kommer att arbeta självständigt samt i team vilket innebär även planering, samordning och färdigställande. Arbetet består av:
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Projektering och konfigurering
- Planering och montering av solcellsanläggningar
- Driftsättning, utbildning för kunder samt årlig service på anläggningar
- Även enklare elinstallationsarbeten ingår samt montering av batterianläggningar i vårt systerbolag.

Lön / Anställningsvillkor:
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning

Traktamente utbetalas vid övernattning enl. skatteverkets riktlinjer för skattefria traktamenten. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag.

Övrigt:
Skicka in din ansökan till .
För frågor gällande tjänsten kontakta Gunnar Vidal 010 - 330 46 20.

Säljare

För tillfället har vi inte behov av ytterligare säljare men om du har ett stort teknik- och säljintresse och brinner för försäljning där både du och kund är nöjda och om du dessutom har ett stort intresse av att arbeta med solcellsanläggningar, skriv ett mail till oss och berätta vad just du kan hjälpa till med. Vi är alltid intresserade av duktiga och teknikintresserade medarbetare.